Kombuchaa etänä!

Huhtikuussa tarjoan sinulle mahdollisuuden oppia tekemään kombuchaa sopivasti vapuksi! Saat tunnin pituisen ohjeistuksen kädestä pitäen, ja samalla tietoa kombuchan alkuperästä ja mahdollisista terveysvaikutuksista. Kurssihintaan kuuluu myös oma scoby, eli sieni- ja bakteeriviljelmä, startterinesteineen, jonka voit noutaa etukäteen sovittuna ajankohtana joko minun kotioveltani (Soukanniemi) tai työpaikaltani Espoon Ainoan kauppakeskuksesta. Selkeän kirjallisen ohjeen saat myös PDF-tiedostona sähköpostissa.

kombucha workshop

Kurssit:
ke 14.4. klo 17-18
to 15.4 klo 11-12
ti 20.4 klo 17.30-18.30.

Kurssihinta on 20 euroa. Tarvitset scobyn ja startterinesteen lisäksi vain 2-3 litran lasipurkin, nauhan, kangaspalan tai talouspaperin, vähän teetä, sokeria sekä vettä. Tarkemmat ohjeet saat, kun olet ilmoittautunut. Kurssi totetutetaan Teams-sovelluksen avulla ja voit osallistua joko kännykällä tai tietokoneella.

Ilmoittaudu sähköpostitse nina@tosiruoka.fi

Kombuchaa etänä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *