Huhtikuussa tarjoan sinulle mahdollisuuden oppia tekemään kombuchaa sopivasti vapuksi! Saat tunnin pituisen ohjeistuksen kädestä pitäen, ja samalla tietoa kombuchan alkuperästä ja mahdollisista terveysvaikutuksista. Kurssihintaan kuuluu myös oma scoby, eli sieni- ja bakteeriviljelmä, startterinesteineen, jonka voit noutaa etukäteen sovittuna ajankohtana joko minun kotioveltani (Soukanniemi) tai työpaikaltani Espoon Ainoan kauppakeskuksesta. Selkeän kirjallisen ohjeen saat myös PDF-tiedostona sähköpostissa.
Kurssit:
ke 14.4. klo 17-18
to 15.4 klo 11-12
ti 20.4 klo 17.30-18.30.
Kurssihinta on 20 euroa. Tarvitset scobyn ja startterinesteen lisäksi vain 2-3 litran lasipurkin, nauhan, kangaspalan tai talouspaperin, vähän teetä, sokeria sekä vettä. Tarkemmat ohjeet saat, kun olet ilmoittautunut. Kurssi totetutetaan Teams-sovelluksen avulla ja voit osallistua joko kännykällä tai tietokoneella.
Ilmoittaudu sähköpostitse nina@tosiruoka.fi