(päivitetty 19.5.2019) Ilmoittaudu kokkauskursseille tai muille kursseille sähköpostitse, katso osoite sivun alaosassa. Huomaa aikaisen ilmoittautujan etu. Ja jos ilmoittaudut ja maksat kerralla useasta kurssista, saat 20 % alennusta koko summasta.
Kokkauskurssit Espoossa, loppukevään 2019 kurssiaikataulu ja hinnasto:
- Kombucha-workshop ti 16.4.2019 klo 17.30-19.30 (TÄYNNÄ))
- Kombucha-workshop UUSINTA ke 8.5.2019 klo 17.30-19.30 (TÄYNNÄ)
- Kombucha-workshop UUSINTA ma 3.6.2019 klo 17.30-19.30, hinta 40 e (VAIN 2 VAPAATA PAIKKAA)
Kurssien Facebook-tapahtumat (Huom. ei sitovaa ilmoittautumista Facebookin kautta, käytä lomaketta tai sähköpostia!): https://www.facebook.com/pg/tosiruoka/events/?ref=page_internal
Kokkauskurssit, tarkemmat kuvaukset:
Kombucha-workshop
Oletko jo maistanut kombuchaa? Se on fermentoitu juoma, jonka pohjana on vihreä tai musta tee. Se tehdään eräänlaisen bakteeri- ja hiivaviljelmän avulla, jota kutsutaan Scobyksi. Kombuchan käymiseen tarvitaan sokeria, ja kombuchaa voi maustaa monella tavalla. Tule tekemään oma kombuchasi. Ota mukaan 2-3 litran kokoinen lasipurkki ja puhdas keittiöpyyhe, jos sinulla sellaiset on, tai kerro etukäteen jos haluat ostaa ne minulta (6+2 e), ja loput tarvittavat saat kurssilla.
Muutama kommentti kursseilta:
“Ihana miljöö ja pieni, kodikas ryhmä. Paljon kivempi kuin suurkeittiössä.” -kurssiosallistuja
“Olet helposti lähestyttävä ihminen ja kurssista jää kiva fiiis. Sellainen fiilis, että teet työtä täydellä sydämellä” -kurssiosallistuja
“Olit hyvin suunnitellut etukäteen kaiken. Aika riitti, mahduimme hyvin keittiöösi, työsuunnitelma oli hyvä ja ruoat maistuvia. Ihanaa, että olit suunnitellut lapsille myös aistiharjoituksen.” -kurssiosallistuja
“Det var fin kurs och god stämning igår.” -kursdeltagare
Yleistä kokkauskursseista
- Kursseilla saa aina ruokaohjeet mukaan paperikopioina ja halutessaan myös tiedostona. Ruokaohjeet saa halutessaan myös ruotsiksi.
- Essuja on kurssipaikalla.
- Illan kuluessa siistimme myös paikat ja tiskaamme, ja sitten tietysti nautimme yhdessä illan aikaansaannoksista yhteisessä pöydässä.
- Kokkauskursseilla ei käytetä gluteenipitoisia raaka-aineita eikä valkoista sokeria (poikkeuksena kombucha-workshop, jossa käytetään sokeria!).
- Kerro ilmoittautuessasi myös mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet.
- Yhdelle kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa. Mummi-lapsi -kurssi on poikkeus – siihen otetaan noin viisi aikuinen-lapsi -paria. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään noin viikko etukäteen.
- Lasku lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on 7 päivää ennen kurssipäivää. Laskutuksen jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssihinnasta, ja alle 3 vuorokautta ennen kurssia tehtävistä peruutuksista 100% kurssihinnasta. Hinnat sisältävät alv:n 24%.
Osoite on Soukanniemi 6b. Perille pääsee bussilinjalla 143 (Matinkylästä, laituri 4), ja autopaikkoja löytyy pihalta. Kartan ja julkisen liikenteen yhteydet näet tarkemmin tästä: Ota yhteyttä. Tosiruoka järjestää myös vastaavia kursseja yrityksille, lue lisää: Kokkauskurssit.
Ilmoittaudu:
Laita meili otsikolla Kokkauskurssi nina@tosiruoka.fi ja kerro mille kurssille haluat ja samalla mahdolliset ruokarajoituksesi!
Hei.
Haluaisin ilmoittautua kombucha valmistus kurssille, mutta en ole varma tuliko äskeinen lähetyksenä perille?
Mia, homma on hoidossa! t. Nina Westerback
Minulla olisi aivan sama kysymys kuin Mialla! 🙂