Uutuus: Avoimet kokkauskurssit Espoossa!

Olen haaveillut tästä niin kauan, ja vihdoin se on mahdollista – kodikkaat kokkauskurssit Espoossa! Jo tänä keväänä voit tulla kokkauskurssille Espooseen, minun kotiini! Tämän kevään aiheita tulee olemaan ainakin raakaruoka (raw food), raakakakut, helppo kasvisruoka ja mummi-lapsi -kurssi.

Kokkauskurssit Espoossa, kevään kurssiaikataulu ja hinnasto:

 • Raakaravintokurssi maanantaina 12.3.2018 klo 17.30 – 20.30, hinta 40 e
 • Mummi-lapsi -kokkauskurssi torstaina 15.3.2018 klo 15.30 – 17.30, hinta 32 e/aik.+lapsi, 40 e/aik.+ 2 lasta
 • Raakakakkukurssi torstaina 22.3.2018 klo 17.30 – 20.30, hinta 40 e
 • Helppo kasvisruokakurssi keskiviikkona 28.3.2018 klo 17.30 – 20.30, hinta 35 e

Kokkauskurssit, tarkemmat kuvaukset:

Raakaravintokurssi

maanantaina 12.3.2018 klo 17.30 – 20.30, hinta 40 e

Raakaravinto, eli raw food, on ruokaa, jota ei ole kypsennetty kuumentamalla. Raakaruoassa on enemmän entsyymejä kuin kuumennetussa ruoassa. Ruoasta tehdään keholle helpommin sulatettavaa erilaisin keinoin, joita ovat esimerkiksi liotus, idätys ja hapatus. Raakaruoka täyttää hyvin, mutta kylläisyyden tunne on erilainen kuin kypsennettyä ruokaa syötäessä.

Kokkauskurssit Espoossa raakaravintokokkauskurssi

Mummi-lapsi -kokkauskurssi

torstaina 15.3.2018 klo 15.30 – 17.30, hinta 32 e/aik.+lapsi, 40 e/aik.+ 2 lasta, lasten ikä n. 5-10 v

Tätä on toivottu! Kurssilla tehdään ruokaa yhdessä lasten kanssa. Tunnistetaan myös raaka-aineiden erilaisia ominaisuuksia erilaisten aistiemme avulla. Tervetulleita ovat kurssin nimestä huolimatta mummien lisäksi myös vaarit ja muutkin aikuiset.

Kokkauskurssit Espoossa mummi-lapsi -kokkauskurssi

Raakakakkukurssi

torstaina 22.3.2018 klo 17.30 – 20.30, hinta 40 e

Tule mukaan kokkaamaan tavallisia leivonnaisia terveellisempiä ja ravitsevampia mutta vähintään yhtä herkullisia raakakakkuja! Raakakakku valmistetaan ilman uunia. Raaka-aineina käytetään muun muassa pähkinöitä, hedelmiä, raakakaakaota, siemeniä ja marjoja. Kakkujen jähmettyessä pyöräytämme lisäksi raikkaan vihersmoothien.

Kokkauskurssit Espoossa raakakakkukurssi

Helppo kasvisruokakurssi

keskiviikkona 28.3.2018 klo 17.30 – 20.30, hinta 35 e

Vähemmän lihaa, enemmän kasviksia! Tällä kurssilla jokainen saa oivaltaa, kuinka helppoa ja herkullista se voikaan olla. Laitamme yhdessä helppoja, täyttäviä kasvisruokia, ja kaikki tehdään alusta asti aidoista raaka-aineista. Käytetään paljon palkokasveja ja jonkin verran siemeniä, pähkinöitä ja maitotuotteita.

Kokkauskurssit Espoossa kasvisruokakokkauskurssi

Yleistä kokkauskursseista

 • Kursseilla saa aina ruokaohjeet mukaan paperikopioina ja halutessaan myös tiedostona. Ruokaohjeet saa halutessaan myös ruotsiksi.
 • Essuja on kurssipaikalla.
 • Illan kuluessa siistimme myös paikat ja tiskaamme, ja sitten tietysti nautimme yhdessä illan aikaansaannoksista yhteisessä pöydässä.
 • Kokkauskursseilla ei käytetä gluteenipitoisia raaka-aineita eikä valkoista sokeria.
 • Kerro ilmoittautuessasi myös mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet.
 • Yhdelle kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa. Mummi-lapsi -kurssi on poikkeus – siihen otetaan noin viisi aikuinen-lapsi -paria. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään noin viikko etukäteen.
 • Lasku, jossa on viikon maksuaika, lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on 7 päivää ennen kurssipäivää. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssihinnasta. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kokkauskurssit Espoo Villa Elinelund

Osoite on Soukanniemi 6b. Perille pääsee bussilinjalla 143, ja autopaikkoja löytyy pihalta. Kartan ja julkisen liikenteen yhteydet näet tarkemmin tästä: Ota yhteyttä. Tosiruoka järjestää myös vastaavia kursseja yrityksille, lue lisää: Kokkauskurssit.

Ilmoittaudu:

(kirjoita otsikoksi (Subject) Kokkauskurssi)

 

Uutuus: Avoimet kokkauskurssit Espoossa!