Uusi palvelu kakkostyypin diabeetikoille: Hippokratia

Olen ollut mukana kehittämässä aivan uudenlaista palvelua kakkostyypin diabeetikoille. Palvelun nimi on Hippokratia. Kakkostyypin diabeetikon ruokavalio on mielestämme aina oikean hoidon perusta. Hippokratian jäsenenä saat käyttöösi sovelluksen, jonka kautta, kakkostyypin diabeetikkona, voit syödä siten, että verensokerisi pysyy terveellisemmällä tasolla, kuin jos söisit muulla tavoin.

Hippokratia kakkostyypin diabeetikon ruokavalio

Mitä saat, kun liityt Hippokratiaan? Saat:

  • helpon ja tieteellisestikin todistetusti toimivan menetelmän
  • asiantuntijoiden tuen
  • sovelluksen tietokoneellesi ja puhelimeesi, sekä
  • pääsyn tietopankkiin, jossa on artikkeleita ja videoita aiheesta.

Vuoden 2017 loppupuolella teimme alustavan tutkimuksen palvelustamme, ja tämä tutkimus toi todisteet sille, että menetelmä todellakin toimii. Muun muassa diabeetikoiden verensokeriarvot laskivat, lääkkeiden käyttö väheni tai loppui kokonaan, ja painoa pudotettiin. Päämääränämme on oireeton diabeetikko. Kutsumme tätä remissioksi. Oikean ruokavalion avulla on usein mahdollista saavuttaa kakkostyypin diabeteksen remissio.

Hippokratia kakkostyypin diabeetikon ruokavalio

Hippokratiaa kehittämässä on minun lisäksi ollut muun muassa kakkostyypin diabeetikko Lasse Nybergh ja biologian tohtori Christer Sundqvist. Lasse Nybergh on onnistunut pitämään diabeteksensa oireettomana juuri sellaisen ruokavalion avulla, jota Hippokratian jäsenenä opit syömään, jo 8 vuotta. Christer Sundqvist taas on tullut tunnetuksi muun muassa Turpaduunari-bloginsa, mukaansatempaisevien luentonsa sekä monen muun toiminnan kautta.

Onko läheiselläsi kakkostyypin diabetes? Tai haluatko tietää lisää? Käy Hippokratia-sivulla tai Hippokratia.fi -facebooksivulla ja tykkää, kerro meistä ja jaa sivuja tuttavillesi!

Uusi palvelu kakkostyypin diabeetikoille: Hippokratia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *