Tyky-päivät, tyhy-päivät ja virkistyspäivät

tyky-päivät ja tyhy-päivätTarjoan yhdessä yhteistyökumppaneideni kanssa suosittuja tyky-päiviä, tyhy-päiviä ja virkistyspäiviä yrityksille ja muille yhteisöille. Tyky-päivät ja tyhy-päivät kestävät kokonaisen tai puolikkaan päivän. Tyypilliseen kokonaiseen päivään, klo 9-16, kuuluu yleensä kaksi joogasessiota tai muuta kehon/mielen harjoitusta, ravintoluento/-workshop, aamusmoothie ja kahvi, paikan päällä valmistettu, luomupainotteinen, terveellinen lounas, sekä iltapäiväkahvi ja terveellinen makea.

Kumppaneitani ovat muun muassa:

Tyky-päivät ryhmille ja hinnasto:

Tosiruokaa ja mielen liikkeitä metsässä

Virva Niissalo (Kuntovirkku) ja minä tarjoamme yhdessä “Tosiruokaa ja mielen liikkeitä metsässä” -päivää. Päivä toteutetaan kokonaan tai valtaosaksi ulkona, ja valmistamme terveelliset eväät ennen kuin lähdemme metsään. Ravinto vaikuttaa hyvinvointiin sekä fyysisesti että henkisesti. Ravintoworkshopissa käsitellään ravintotietoa käytännönläheisellä tavalla ja keskustellen. Parin tunnin aikana ehdimme myös pohtia käytännön ratkaisuja pareittain tai pienryhmissä. Pohdinnan kohteena voi olla esimerkiksi luonnollinen ruokavalio, energiataso, tietoinen syöminen ja käytännön toteutus ilman stressiä.

Metsässä oleminen edistää terveyttämme monin tavoin, ja Metsämieli-harjoitukset kehittävät sisäisiä, omaa hyvinvointiamme tukevia taitoja. Metsämieli-hetket rentouttavat, lisäävät voimavaroja, auttavat vaikeiden elämäntilanteiden käsittelyssä ja vähentävät stressiä. Kun keho ja mieli saavat liikettä, tunnet olosi takuulla energisemmäksi ja virkeämmäksi. Päivään sopiva osallistujamäärä on 6-12 henkeä.

Hinta: pyydä tarjous.

Merijooga-Tosiruoka tyky-päivä

Johanna PawliJohanna Pawlin kanssa tarjoamme jooga- ja ravinto -tyky-päiviä joko Merijoogan studiossa Espoossa tai Hangossa, vuokratussa tilassa tai yrityksenne tiloissa. Päivällä voi olla työhyvinvoinnin lisäksi jokin teema, kuten esimerkiksi detox, eli puhdistus, tai ayurveda. Päivään kuuluu kaksi joogasessiota, aamusmoothie, kasvislounas ja ravintoluento tai -workshop.

Johanna Pawlin pääopetusmuodot ovat yinjooga sekä yin&yang (insight). Myös keholliset läsnäoloharjoitukset sisältyvät hänen opetukseen. Hänen tunneillaan käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tekee joogasta helppoa kaikille vahvalla läsnäolollaan ja käytännönläheisesti.

Ravinto-osuus ja lounas Ninan ja Johannan tyky-päivillä noudattavat ayurvedan oppeja, sisältäen kaikki värit ja maut mutta ei lihaa.

Hinta: pyydä tarjous.

… ja yhteistä kaikissa tyky-päivissä

Panostamme kehoon sekä ulkoisesti että sisäisesti, ja siihen, että olemme, liikumme ja syömme keholle ja mielelle luonnollisella tavalla.

Lounas voi olla esimerkiksi ravitseva kasvislounas tai paleopainotteinen lihaisampi lounas. Vaihtoehtona voi olla myös puolikas päivä klo 9-13 tai klo 12-16. Puolikkaaseen päivään voi halutessaan sisällyttää lounaan.

Tyky-päivät ja tyhy-päivät voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai meidän käytössämme olevassa tilassa Espoossa, Helsingissä, Karjaalla tai Hangossa. Sopiva ryhmän koko on 6-18 henkeä, riippuen päivän teemasta. Järjestämme päiviä suomenkielisinä, englanninkielisinä tai kaksikielisinä (ruotsi-suomi).

Ota yhteyttä, niin kerron lisää, tai pyydä tarkempi tarjous: Ota yhteyttä

Ihana päivä… Iso kiitos! – Virkistyspäivän osallistuja, Espoo, tammikuu 2013