Tyky-päivät ja tyhy-päivät

tyky-päivät ja tyhy-päivätTarjoan yhdessä yhteistyökumppaneideni kanssa suosittuja tyky-päiviä, tyhy-päiviä ja virkistyspäiviä yrityksille ja muille yhteisöille. Tyky-päivät ja tyhy-päivät kestävät kokonaisen tai puolikkaan päivän. Tyypilliseen kokonaiseen päivään, klo 9-16, kuuluu yleensä kaksi joogasessiota tai muuta kehon/mielen harjoitusta, ravintoluento/-workshop, aamusmoothie ja kahvi, paikan päällä valmistettu, luomupainotteinen, terveellinen lounas, sekä iltapäiväkahvi ja terveellinen makea.

Kumppaneitani ovat muun muassa:

Tyky-päivät ryhmille ja hinnasto:

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Hinnasto voimassa 31.5.2017 asti.

Tosiruokaa ja mielen liikkeitä metsässä

Virva Niissalo (Kuntovirkku) ja minä tarjoamme yhdessä “Tosiruokaa ja mielen liikkeitä metsässä” -päivää. Päivä toteutetaan kokonaan tai valtaosaksi ulkona, ja valmistamme terveelliset eväät ennen kuin lähdemme metsään. Ravinto vaikuttaa hyvinvointiin sekä fyysisesti että henkisesti. Ravintoworkshopissa käsitellään ravintotietoa käytännönläheisellä tavalla ja keskustellen. Parin tunnin aikana ehdimme myös pohtia käytännön ratkaisuja pareittain tai pienryhmissä. Pohdinnan kohteena voi olla esimerkiksi luonnollinen ruokavalio, energiataso, tietoinen syöminen ja käytännön toteutus ilman stressiä.

Metsässä oleminen edistää terveyttämme monin tavoin, ja Metsämieli-harjoitukset kehittävät sisäisiä, omaa hyvinvointiamme tukevia taitoja. Metsämieli-hetket rentouttavat, lisäävät voimavaroja, auttavat vaikeiden elämäntilanteiden käsittelyssä ja vähentävät stressiä. Kun keho ja mieli saavat liikettä, tunnet olosi takuulla energisemmäksi ja virkeämmäksi. Päivään sopiva osallistujamäärä on 6-12 henkeä.

Hinta: kokonainen päivä (sisältää lounaan 6-12 hengelle) 1250 e, puolikas päivä 835 e.

Kehon ja mielen ravintoa – tosiruokaa ja hyvinvointia

Johanna Peuralan kanssa, Hyvinvointivalmennus Johanna Peuralasta, tarjoan hyvinvointipäivää, jossa yhdistyy lempeä jooga, stressinhallinta ja ravintotieto. Päivään kuuluu kevyt aamiainen, joogatunti, terveellinen lounas, työhyvinvointiluento, hyvinvointiworkshop ja ravintoluento/keskustelu.

Minä, Nina Westerback, tarjoan käytännönläheisen luennon ravinnosta, ja tilaisuudessa on mahdollisuus myös kysellä, pohtia ja keskustella. Suhtaudun ruokaan ja ravintoon luonnollisesti.

Työhyvinvointiluennolla pohditaan asiantuntijaluennoitsija Johanna Peuralan johdolla monipuolisesti hyvinvointia sekä töissä että vapaa-ajalla. Luentoaiheina voivat olla vaikkapa miten ehkäistä työuupumusta, miten parantaa omaa stressinhallintaa tai miten palautua työkuormituksesta. Johanna esittelee tutkittua ja ajankohtaista tietoa työhyvinvoinnista.

Hinta: kokonainen päivä 1150-1500 e (riippuu siitä, sisältyykö lounas sekä siitä, vuokrataanko tila vai pidetäänkö asiakkaan tiloissa), puolikas päivä 830-900 e ilman lounasta, lounas 18 e/hlö.

Merijooga-Tosiruoka tyky-päivä

Johanna PawliJohanna Pawlin kanssa tarjoamme jooga- ja ravinto -tyky-päiviä joko Merijoogan studiossa Espoossa tai Hangossa, vuokratussa tilassa tai yrityksenne tiloissa. Päivällä voi olla työhyvinvoinnin lisäksi jokin teema, kuten esimerkiksi detox, eli puhdistus, tai ayurveda. Päivään kuuluu kaksi joogasessiota, aamusmoothie, kasvislounas ja ravintoluento tai -workshop.

Johanna Pawlin pääopetusmuodot ovat yinjooga sekä yin&yang (insight). Myös keholliset läsnäoloharjoitukset sisältyvät hänen opetukseen. Hänen tunneillaan käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tekee joogasta helppoa kaikille vahvalla läsnäolollaan ja käytännönläheisesti.

Ravinto-osuus ja lounas Ninan ja Johannan tyky-päivillä noudattavat ayurvedan oppeja, sisältäen kaikki värit ja maut mutta ei lihaa.

Hinta: kokonainen päivä 1300-1600 e (riippuu osallistujamäärästä sekä siitä, pidetäänkö asiakkaan tiloissa), puolikas päivä 630-850 e ilman lounasta, lounas 18 e/hlö.

Tosiruokaa ja iloista liikuntaa

Tyky-päivät ja tyhy-päivät Venla Viljamaan kanssa tarjoavat iloista ja luonnollista liikuntaa ja luonnollista ravintoa. Luonnollinen ruoka ja luonnollinen liike on parasta keholle. Parhaimmillaan liikunta on hauskaa, ja jokaiselle löytyy sopiva tapa liikkua ilolla. Voit lukea lisää Venlasta IloMotive-yrityksen sivuilta. Ravinto-osuus Ninan ja Venlan päivillä on paleotyylistä, eli viljatonta ja maidotonta, ja mahdollisimman paljon sitä, mitä ihminen on luotu syömään.

Päivään sopiva osallistujamäärä on 6-12 henkeä.

Hinta: kokonainen päivä 1200-1395 e (riippuu osallistujamäärästä sekä siitä, vuokrataanko tila vai pidetäänkö asiakkaan tiloissa), puolikas päivä 650-750 e ilman lounasta, lounas 18 e/hlö.

Tosiruokaa, mindfulnessia ja toimivaa vuorovaikutusta

Tiina Rytkönen, Elonaskel, on kanssani laatinut tyky-päivän, jossa yhdistämme kehon ja mielen ravintoa. Tiinan kahdessa osuudessa opetellaan ja harjoitellaan muun muassa tietoista läsnäoloa, kehomeditaatiota, stressinhallintaa ja tunnetaitoja. Minun osioissani kerron siitä, miten ravinnolla voi vaikuttaa energiatasoon ja stressiin, ja lisäksi annan käytännönläheisiä vinkkejä päivittäiseen ruokavalioon.

Tiina Rytkönen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, jolla on pitkä kokemus liike-elämän monipuolisista tehtävistä sekä kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hänen valmennuksessaan yhdistyy vankka käytännön kokemus työelämän erilaisista haasteista ja niiden voittamisesta sekä kehon ja mielen yhteys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tunnetaidot, toimiva vuorovaikutus, asenteen merkitys sekä oma hyvinvointi työssä ja vapaa-ajalla ovat päivän teemoja. Työpajojen menetelminä Tiina käyttää mindfulnessia eli tietoista läsnäoloa, meditaatiota ja lempeitä liikeharjoituksia. Päivään sopiva osallistujamäärä on 8-12 henkeä.

Hinta: kokonainen päivä 1600 e (pidetään asiakkaan tiloissa), puolikas päivä 940 e. Nämä hinnat ilman lounasta, lounas 18 e/hlö.

… ja yhteistä kaikissa tyky-päivissä

Panostamme kehoon sekä ulkoisesti että sisäisesti, ja siihen, että olemme, liikumme ja syömme keholle ja mielelle luonnollisella tavalla.

Lounas voi olla esimerkiksi ravitseva kasvislounas tai paleopainotteinen lihaisampi lounas. Vaihtoehtona voi olla myös puolikas päivä klo 9-13 tai klo 12-16. Puolikkaaseen päivään voi halutessaan sisällyttää lounaan.

Tyky-päivät ja tyhy-päivät voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai meidän käytössämme olevassa tilassa Espoossa, Helsingissä, Karjaalla tai Hangossa. Sopiva ryhmän koko on 6-18 henkeä, riippuen päivän teemasta. Järjestämme päiviä suomenkielisinä, englanninkielisinä tai kaksikielisinä (ruotsi-suomi).

Ota yhteyttä, niin kerron lisää, tai pyydä tarkempi tarjous: Ota yhteyttä

Ihana päivä… Iso kiitos! – Virkistyspäivän osallistuja, Espoo, tammikuu 2013