Tosiruoka tarjoaa tyky-päiviä ja tyhy-päiviä

Olen jo yli viisi vuotta luennoinut ravinnosta ja terveydestä. Pidänkin luennoinnista todella paljon. Vielä kivempaa on kuitenkin päästä työskentelemään vähän pienemmän porukan kanssa tyky-päivän tai tyhy-päivän muodossa.

tyky-päiviä ja tyhy-päiviä

Siksi olen nyt satsannut tarjoamieni tyky- ja tyhy-päivien kehittämiseen. Olenkin pitänyt tyhy-päiviä jo useita vuosia, mutta jatkossa Tosiruoka tarjoaa tyky-päiviä ja tyhy-päiviä, eri sisällöllä, viiden eri yhteistyökumppanin kanssa 6-20 hengen kokoisille ryhmille.

Tyky-päiviä ja tyhy-päiviä eri teemoilla:

  • Tosiruokaa ja mielen liikkeitä metsässä: Tämä on minun ja Virva Niissalon (Kuntovirkku) tuottama tyky-päivä. Päivä toteutetaan ulkona, metsässä.
  • Kehon ja mielen ravintoa – tosiruokaa ja hyvinvointia: Johanna Peuralan kanssa, Hyvinvointivalmennus Johanna Peurala, tarjoan hyvinvointipäivää, jossa yhdistyy lempeä jooga, stressinhallinta ja ravintotieto.
  • Merijooga-Tosiruoka tyky-päivä: Merijoogan Johanna Pawlin kanssa tarjoamme jooga- ja ravinto -tyky-päiviä. Päivään kuuluu kaksi joogasessiota, aamusmoothie, kasvislounas ja ravintoluento tai -workshop.
  • Tosiruokaa ja iloista liikuntaa: Tyky-päivät ja tyhy-päivät IloMotiven Venla Viljamaan kanssa sisältävät iloista ja luonnollista liikuntaa ja luonnollista ravintoa.
  • Tosiruokaa ja hyvinvointia mindfulnessin ja toimivan vuorovaikutuksen keinoin: Tiina Rytkönen, Elonaskel, ja minä olemme kehittäneet ohjelman, jossa yhdistyy mm. kehomeditaatio, tunnetaidot ja ravinto.

Kookos ananas smoothieTyypillinen tykypäivä sisältää aamusmoothien, liikunta- tai mielenharjoitussession, lounaan, ravintoworkshopin ja toisen liikunta- tai mielenharjoitussession. Myös puolikas päivä on mahdollinen.

Tyky-päivät ja tyhy-päivät voidaan pitää teidän tiloissanne tai meidän käytössämme olevassa tilassa Espoossa, Helsingissä, Karjaalla tai Hangossa. Sopiva ryhmän koko on 6-20 henkeä, riippuen teemasta. Järjestämme päiviä suomenkielisinä, englanninkielisinä tai kaksikielisinä (ruotsi-suomi).

Lue lisää tyky-päiviemme sisällöstä: Tyky-päivät ja tyhy-päivät
Ota yhteyttä / pyydä tarjous: Yhteydenottolomake ja yhteystiedot

Tosiruoka tarjoaa tyky-päiviä ja tyhy-päiviä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *