Ravintoneuvonta

RavintoneuvontaYksilöllinen ravintoneuvonta

Tarjoan yksilöllistä ravintoneuvontaa joko ravintoneuvontaohjelmana tai tuntikonsultaationa sen mukaan, millaista apua tarvitset. Teen ravintoneuvontaa myös etänä, esimerkiksi WhatsApp-videopuheluna tai Zoomin kautta. Olen auttanut jo toistasataa asiakasta parempaan terveyteen ruokavaliomuutosten avulla. Asiakkaillani ei ole nälkä, ja kun asiakas tähtää painonpudotukseen, tavoitteena on aina pysyvä painonhallinta. Usein asiakkaan muutoksiin kuuluu hiilihydraattien vähentäminen, mutta paras ruokavalio on aina yksilöllinen.

Viiden kerran ravintoneuvontaohjelma

Viiden kerran ravintoneuvonta sisältää noin 4,5 tuntia ravintoneuvontaa. Ensimmäinen tapaaminen kestää puolisentoista tuntia, jolloin käymme läpi nykyiset ruokailutottumuksesi, tavoitteesi ja koko elämäntilanteesi ja rakennamme yhdessä sinulle ravinto-ohjelman. Ohjelma on juuri niin yksityiskohtainen kuin sinä itse haluat. Seuraavat neljä tapaamista kestävät kukin noin 45 minuuttia. Voimme hoitaa osan niistä myös puhelimitse tai skypen välityksellä. Viimeinen tapaaminen on noin 6 kuukautta ensimmäisen tapaamisemme jälkeen, mutta alussa tapaamme useammin.

Kevyt ravintoneuvontaohjelma

Jos haluat pudottaa painoasi vain muutaman kilon, kaventua muutaman sentin vyötäröltä tai muuten vain alkaa syödä terveellisemmin, kevytohjelma voisi olla juuri sinua varten. Tapaamme kerran alussa puolisentoista tuntia ja sitten 2 – 3 kertaa joko kasvotusten tai puhelimitse siten, että konsultointia on yhteensä 3 tuntia.

Annan neuvontaa Espoossa pääsääntöisesti ma-pe päiväaikaan noin klo 9-16 omassa kodissani (katso Ota yhteyttä). Tarvittaessa löytyy myös ilta-aikoja. Voin tulla kerran myös sinun kotiisi, jolloin voimme yhdessä tarkistaa esimerkiksi jääkaappisi sisällön. Voimme myös käydä ruokakaupassa ostamassa oikeanlaisia raaka-aineita.

Hinnasto

Ravintoneuvontaohjelma 4,5 h (5 tapaamista: 1,5 h + 4*45 min) / 280 e
Ravintoneuvontaohjelma 3 h (3-4 tapaamista: 1,5 h + 2*45 min tai 1,5 h + 3 * 30 min) / 185 e
Ravintoneuvonta tuntiveloitusperusteella / 67 e/h
(kaikkiin hintoihin sisältyy 24 % alv) (hinnat voimassa 31.12.2021 asti)

Varaa aika tai kysele lisää: Ota yhteyttä

Ravintoneuvonta ryhmille

Järjestän ravintoneuvontaa myös yrityksille ja ryhmille, esimerkiksi painonhallintaryhmille. Tällöin pidän 5–6 kerran keskustelupainoitteisen luentosarjan. Kukin tapaaminen kestää noin tunnin. Tapaamiset pidetään kerran viikossa tai kahden viikon välein. Lisäksi pidän 1–2 yksilöllistä tunnin kestävää sessiota jokaiselle osallistujalle.

Aloitin oman ruokavalioremonttini 11 viikkoa sitten ja sen jälkeen olen syönyt paljon parempaa ruokaa kuin aiemmin. Samalla on lähtenyt 10 kiloa. Suosittelen. – Asiakas, 41 v., 2011

Det blev en väg till en bättre o friskare livsstil, ett större välbefinnande! – Kund, 46 år, 2011

Pyydä tarjous tai kysele lisää: Ota yhteyttä

3 thoughts on “Ravintoneuvonta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *