Ravintoneuvonta: tarjous tammikuussa, 20% etu!

Uusi vuosi, terveellisemmät elämäntavat? Tarvitsisitko siihen hieman apua ja tukea? Ravintoneuvonta on hyvä tuki terveellisempään elämään, oliko tavoitteena sitten pirteämpi olo, painonpudotus tai terveellisempi ruokavalio. Kun tammikuun aikana tulet ravintoneuvontaan tai aloitat ravintoneuvontaohjelman, saat 20 % alennuksen!

Ravintoneuvonta tarjous

Kun teen ravintoneuvontaa, paneudun aina juuri sinun tilanteeseen, mahdollisiin terveysongelmiin ja arkeen, jotta löydetään juuri sinulle sopiva yksilöllinen ratkaisu. Joillekin sopii karppaus, joillekin jotain aivan muuta. Ratkaisun pitää toimia käytännössä, ja myös pitkällä tähtäimellä. Jos karppaus, eli vähähiilihydraattinen ruokavalio, vhh-ruokavalio, kiinnostaa, voit lukea blogikirjoitukseni aiheesta: Lihavuuden hoito hiilihydraatteja vähentämällä.

Tarjoan ravintoneuvontaa viiden kerran ravintoneuvontaohjelman muodossa, kevytohjelmana tai tuntikonsultaationa. Ensimmäinen tapaaminen kestää puolisentoista tuntia, jolloin käymme läpi nykyiset ruokailutottumuksesi, tavoitteesi ja koko elämäntilanteesi ja rakennamme yhdessä sinulle ravinto-ohjelman. Jos haluat pudottaa painoasi vain muutaman kilon, kaventua muutaman sentin vyötäröltä tai muuten vain alkaa syödä terveellisemmin, kevytohjelma voisi olla juuri sinua varten.

Lue lisää ravintoneuvonnastani tässä: Ravintoneuvonta. Otan vastaan Espoossa.

Hinnat:
Ravintoneuvontaohjelma 4,5 h (5 tapaamista: 1,5 h + 4*45 min) / 280 e > tammikuun tarjous 224 e
Ravintoneuvontaohjelma 3 h (3-4 tapaamista: 1,5 h + 2*45 min tai 1,5 h + 3 * 30 min) / 185 e > tammikuun tarjous 148 e
Ravintoneuvonta tuntiveloitusperusteella / 67 e/h > tammikuun tarjous 53,60 e/h
(kaikkiin hintoihin sisältyy 24 % alv)

Varaa aika tai kysele lisää: Ota yhteyttä

Ravintoneuvonta: tarjous tammikuussa, 20% etu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *