Luennoitsija ja ravintoneuvoja Nina Westerback

Minä Nina Westerback olen PI Ravintoneuvoja ja diplomi-insinööri. Synnyin Espoossa vuonna 1970. Ennen ravintoneuvojaksi kouluttautumista toimin yrityselämässä yli 15 vuotta muun muassa projektipäällikkönä, asiakaskoulutuksessa, tuotekehityksessä, Cert_PI_EN_svarttuotehallinnassa ja markkinoinnissa.

Intohimoinen kiinnostukseni terveyteen ja ruokaan on syventynyt vuosien varrella. Vuonna 2010 kouluttauduin ravintoneuvojaksi Tukholmassa Paleo Institutessa ja vuonna 2012-2013 jatkokouluttauduin samassa instituutissa ruokavalio- ja ravintoneuvojaksi. Vuonna 2012 kouluttauduin ayurvedahoitajaksi MarmaPointin koulutusohjelmassa. Lisäksi olen opiskellut ravitsemustiedettä Helsingin Avoimessa yliopistossa. Ravintoneuvojana sovellan kaikkia saamiani oppia, ja olenkin todennut, ettei niissä ole kovin paljon ristiriitaa. Olen tavallaan ikuinen opiskelija, aina löydän jonkin kurssin tai kirjan, josta koen oppivani lisää.

Nina ravintoneuvojaOlen toiminut insinööriurani jälkeen muun muassa kotitalouden ja terveystiedon opettajana yläasteella ja lukiossa. Ohjaan myös ruoanlaittokursseja Espoon Työväenopistossa ja Helsingfors Arbiksessa, ja Espoon Ainoan kauppakeskuksen Life-myymälässä olen nykyään osa-aikaisesti töissä.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme aikuista tytärtä. Lasten ja nuorten ravinto onkin erityisen lähellä sydäntäni. Tämän sivuston blogin ja ruokaohjeiden lisäksi ylläpidän ruotsinkielistä arkisempaa blogia Flo Food, jossa aiheina ovat ruokavinkit, ravinto ja terveys, sekä kanaharrastukseni. Olen myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, minut löytää sekä Facebookista, Twitteristä, Instagramista, Pinterestistä ja Linked-Inistä. Näistä aktiivisimmat kanavat ovat Facebook ja Instagram. Tervetuloa seuraajaksi! Rakkain harrastukseni on musiikki. Laulan, soitan ukulelea ja kirjoitan omia biisejä. Biisintekijänä minulla on oma Facebook-sivu: Singer-songwriter Nina Westerback.

 

 

4 thoughts on “Luennoitsija ja ravintoneuvoja Nina Westerback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *