Ravintoluennot vuonna 2012

Vuodesta 2012 on tulossa aktiivinen luento- ja kurssivuosi. Vuoden ensimmäinen kaikille avoin luento on tiistaina 10.1. klo 18, toisella kotimaisella eli ruotsiksi, ja paikka Helsingfors Arbis, huone 23, Dagmarinkatu 3. Aihe: “Hur påverkar kosten din hälsa?” Käsittelen nykypäivän ruoan ja syömistapojen vaikutusta painoon ja hyvinvointiin, ja mihin sairauksiin ongelmat voivat johtaa. Tervetuloa! Lue lisää: Helsingfors Arbis, Vårens föreläsningar.

Seuraava yleisöluento on tiistaina 7.2.2012 klo 18-19.35, sama paikka, ja aiheena “Ät naturlig mat!”. Tämä luento keskittyy ihmisen luonnolliseen ruokavalioon, lisäaineisiin, luomuun, geenimuunteluun, ja suoliston terveyteen. Se on ilmainen. Lue lisää: Helsingfors Arbis, Vårens föreläsningar.

Lauantaina 18.2.2012 luennoin Rovaniemellä, Lapin Urheiluopistolla klo 9-12. Aiheena “Ihmisen tasapaino ja optimaalinen ruokavalio”.

Keskiviikkona 29.2.2012 luennoin Keravan Opistolla klo 18-19.30. Luennon otsikko on “Kuinka rasvat ja nykypäivän ruoka vaikuttavat kehoomme?”. Lue lisää: Keravan Opisto, kurssit, kevät 2012, sivulla 7. Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Keravan Opistolla pidän kevätlukukauden aikana myös kaksi kurssia. Toinen on viisi iltaa kestävä ravinto- ja terveyskurssi, jossa käymme läpi rasvat, sokerit, lisäaineet, vitamiinit, millainen ruokavalio sopii kenellekin, jne. Kurssi alkaa torstaina 1.3.2012. Toinen on viiden illan hiilihydraattitietoinen kokkauskurssi, jossa teemme hyvää ruokaa aidoista raaka-aineista, ilman lisäaineita. Lue lisää: Keravan Opisto, kurssit, kevät 2012, sivut 42-43. Ilmoittautuminen tästä: Tosiruokaa terveydeksi -kurssille ja Tosiruokaa hiilaritietoisesti -kokkauskurssille.

Toivottavasti näemme luennolla tai kurssilla!

Ravintoluennot vuonna 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *