Luennot ja kurssit kesällä ja alkusyksystä 2013

Kevään viimeinen luentoni näillä näkymin on lauantaina 20.4.2013 tapahtumassa Ilon ja Valon Markkinat. Luennoin lauantaina 20.4 klo 13.30-14.15 otsikolla “Mikä ruoka on juuri sinulle parasta?” Nina on ravintoneuvojana vankasti sitä mieltä, että mikään lautasmalli ei sovi kaikille ihmisille. Olemme kehotyypiltämme ja persoonaltamme erilaisia, puhumattakaan elämänvaiheista, liikuntatottumuksista ja vuodenaikojen merkityksestä. “Ilon ja valon markkinat” on uuden ajan hyvinvointitapahtuma, joka järjestetään Wanhassa Satamassa. Näytteilleasettajat sekä runsas ohjelmasisältö palvelevat ja inspiroivat kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita ihmisiä. Tervetuloa! Tapahtuman ohjelma.

Kesällä ja alkusyksystä 2013 pidän ainakin seuraavat luennot/kurssit:

Sunnuntaina 9.6.2013 Päivä sinua varten. Järjestän nyt jo neljättä kertaa joogaohjaaja Nora Välimäen kanssa yhdessä tätä ihanaa päivää sinua varten. 9.6 klo 09.30-16.30 Kauklahdessa, Kylätalo Palttinassa. Päivä pitää sisällään 2 joogaharjoitusta: aamulla energinen Vinyasa Flow -tyyppinen virtaavasti etenevä tunti jossa reippaasti haastetta sitä kaipaaville. Päivän päätteeksi tutustumme asanoiden tarkkoihin linjauksiin apuvälineitä käyttäen ja tekniikkaa hioen. Ayurveda-inspiroitu lounas sekä yksilöllisiä ravintotarpeita ja ayurvedista ruokaa käsittelevä ruokakeskustelu/luento-osio kuuluvat myös hintaan (70€). Näistä vastaa Nina Westerback. Otamme kurssille korkeintaan 14 osallistujaa, jotta pystymme tarjoamaan yksilöllistä opastusta kaikille. Sydämellisesti tervetuloa mukaan rentoutumaan mukavassa seurassa! Ilmoittautumiset: nora.valimaki@yogaboo.fi tai nina@tosiruoka.fi

Lauantaina 10.8.2013: Ravintocamping, Kostcamping. Hanko. Luento ravinnosta ja tasapainosta, mahdollisesti myös ayurvedasta. Tarkempaa tietoa huhtikuussa! Föreläsning om kost och balans, möjligen även ayurveda. Mer info i april!

Torstai 12.9.2013, ilta, Ruoan vaikutus naisen terveyteen. Espoon Soroptimistien kuukausikokouksessa, Omnian Aikuisopisto, Kirkkokatu 16 A, Espoon keskus.

Tervetuloa!

Luennot ja kurssit kesällä ja alkusyksystä 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *