Kuntoon kesän jälkeen!

Tarttuiko kesän aikana muutama ylimääräinen kilo? Haluaisitko ne pois edelleen nauttimalla hyvästä ruoasta? Tunnetko itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi, vai tunnetko makeanhimoa? Vai onko sinulla kenties enemmänkin ylipainoa?

Tosiruoka tarjoaa sinulle 20 % alennusta, jos aloitat ravintoneuvontaohjelmasi elokuun aikana! Ensimmäinen tapaaminen voi olla syyskuussakin, kunhan sovimme siitä viimeistään 31.8.

Ravintoneuvontaohjelma koostuu viidestä tapaamisesta.. Ensimmäinen tapaaminen kestää noin 90 minuuttia, ja silloin käymme läpi nykyiset ruokailutottumuksesi, tavoitteesi ja koko elämäntilanteesi, ja rakennamme yhdessä sinulle ravinto-ohjelman. Ohjelma on juuri niin yksityiskohtainen kuin sinä itse haluat. Seuraavat neljä tapaamista kestävät kukin noin 45 minuuttia. Voimme hoitaa osan niistä myös puhelimitse. Viimeinen tapaaminen on noin 6 kuukautta ensimmäisen tapaamisemme jälkeen, mutta alussa tapaamme useammin. Ohjelman hinta on yleensä 260 euroa (sis. alv), mutta jos ilmoittaudut viimeistään 31.8., hinta on 208 euroa.

Jos haluat pudottaa painoasi vain muutaman kilon, kaventua muutaman sentin vyötäröltä tai muuten vain alkaa syödä terveellisemmin, kevytohjelma voisi olla juuri sinua varten. Tapaamme kerran alussa puolisentoista tuntia ja sitten 2 – 3 kertaa joko kasvotusten tai puhelimitse siten, että konsultointia on yhteensä 3 tuntia. Kevytohjelman normaalihinta on 170 euroa (sis. alv), mutta jos ilmoittaudut viimeistään 31.8., hinta on 136 euroa.

Vai haluatko vain tunnin yksilöllistä ravintoneuvontaa? Myös siitä saat elokuun aikana 25 % alennuksen. 62 euron tuntihinnan asemesta maksat vain 49,60 euroa/h!

Ota yhteyttä!

Kuntoon kesän jälkeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *