Kevättalven kokkauskurssit 2020

(Kevään kurssit toistaiseksi peruttu, kombucha-workshop mahdollisesti videokurssina pian)

Ilmoittaudu kursseille nina@tosiruoka.fi ! Huomaa aikaisen ilmoittautujan etu, joka päättyy 15.3.2020.

Kokkauskurssit Espoossa, syksyn kurssiaikataulu ja hinnasto:

  • UUTTA! Helppo vegaaniruokakurssi ma 6.4.2020 klo 17.30-20.30, hinta 40 e, 15.3. jälkeen 45 e
  • Kombucha-workshop ke 8.4.2020 klo 17.30-19.30, hinta 30 euroa, 15.3. jälkeen 35 e
  • Kombucha-workshop to 16.4.2020 klo 17.30-19.30, hinta 30 euroa, 15.3. jälkeen 35 e

Kurssien Facebook-tapahtumat (tulevat sinne 10.3. paikkeilla): https://www.facebook.com/pg/tosiruoka/events/?ref=page_internal

Kokkauskurssit, tarkemmat kuvaukset:

Kombucha-workshop

Oletko jo maistanut kombuchaa? Se on fermentoitu juoma, jonka pohjana on vihreä tai musta tee. Se tehdään eräänlaisen bakteeri- ja hiivaviljelmän avulla, jota kutsutaan Scobyksi. Kombuchan käymiseen tarvitaan sokeria, ja kombuchaa voi maustaa monella tavalla. Tule tekemään oma kombuchasi. Ota mukaan 2-3 litran kokoinen lasipurkki ja puhdas keittiöpyyhe, jos sinulla sellaiset on, tai kerro etukäteen jos haluat ostaa ne minulta (6+2 e), ja loput tarvittavat saat kurssilla.

kombucha workshop

Vegaanikurssi

Tule hakemaan ideoita vegaaniruokaan, joka sopii koko perheelle ja täyttää varmasti vatsan. Kylläisen olon saavuttaa vegaanisella ruokavaliolla kun ruoassa on tarpeeksi proteiinia ja rasvaa. Käytämme paljon palkokasveja, tofua ja kotimaisia kasviksia sekä myös jonkin verran pähkinöitä, siemeniä, kookostuotteita ja pähkinästä valmistettuja maidon korvikkeita.

Kokkauskurssit aikataulu syksy 2019

Muutama kommentti kursseilta:

“Ihana miljöö ja pieni, kodikas ryhmä. Paljon kivempi kuin suurkeittiössä.” -kurssiosallistuja
“Lapset tykkäsivät todella paljon. Ruoka oli heidän mielestään todella hyvää ja oli ihan mahtavaa päästä tekemään sitä itse.” -kurssille osallistuvan lapsen äiti
“Olet helposti lähestyttävä ihminen ja kurssista jää kiva fiiis. Sellainen fiilis, että teet työtä täydellä sydämellä” -kurssiosallistuja
“Olit hyvin suunnitellut etukäteen kaiken. Aika riitti, mahduimme hyvin keittiöösi, työsuunnitelma oli hyvä ja ruoat maistuvia. Ihanaa, että olit suunnitellut lapsille myös aistiharjoituksen.”
-kurssiosallistuja
“Parasta on tehdä yhdessä ruokaa sun hyvällä opastuksella. Koko ympäristö on kaunis ja ihana. Osaat opastaa hyvin. Ihailen rauhallisuuttasi ja selkeyttäsi. Ja taas oli kiva leikkikin.” -kurssiosallistuja
“Det var fin kurs och god stämning igår.”
-kursdeltagare
“Super att recepten omfattade både alternativ för förrätt, “varmrätt” och efterrätt, och du har ju en härlig attityd och ett lugnt förhållningssätt som kurslärare.” -kursdeltagare

Yleistä kokkauskursseista

  • Kursseilla saa aina ruokaohjeet mukaan paperikopioina ja halutessaan myös tiedostona. Ruokaohjeet saa halutessaan myös ruotsiksi.
  • Essuja on kurssipaikalla.
  • Illan kuluessa siistimme myös paikat ja tiskaamme, ja sitten tietysti nautimme yhdessä illan aikaansaannoksista yhteisessä pöydässä.
  • Kokkauskursseilla ei käytetä gluteenipitoisia raaka-aineita eikä valkoista sokeria (poikkeuksena kombucha, jossa käytetään luomusokeria).
  • Kerro ilmoittautuessasi myös mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet.
  • Yhdelle kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa. Mummi-lapsi -kurssi on poikkeus – siihen otetaan noin viisi aikuinen-lapsi -paria. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään noin viikko etukäteen.
  • Lasku, jossa on viikon maksuaika, lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on 7 päivää ennen kurssipäivää. Laskutuksen jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssihinnasta, ja alle 3 päivää ennen kurssia tehtävistä peruutuksista 100 % kurssihinnasta. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kokkauskurssit Espoo Villa Elinelund

Osoite on Soukanniemi 6b. Perille pääsee bussilinjalla 143 (Matinkylästä, laituri 4), ja autopaikkoja löytyy pihalta. Kartan ja julkisen liikenteen yhteydet näet tarkemmin tästä: Ota yhteyttä. Tosiruoka järjestää myös vastaavia kursseja yrityksille, lue lisää: Kokkauskurssit.

Ilmoittaudu:

Sähköpostitse nina@tosiruoka.fi

Kevättalven kokkauskurssit 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *