Kanan rintaleike, kesäkurpitsat ja tomaatit

Maailman helpoin ruoka, ja valmistuu minuuteissa, aidoista raaka-aineista.

Kanan rintaleike, kesäkurpitsat ja tomaatit

Tarvitset:

  • yksi broilerin rintaleike per henkilö
  • suolaa, pippuria
  • kesäkurpitsa tai pari
  • tomaatteja, 3-5 kpl
  • öljyä paistamiseen
  • 0,5 dl kermaa

Riittää ja kestää:

4-5 hengelle, noin 10 minuuttia.

Tee näin:

Ota liha jääkaapista hetki ennen kuin paistat, jos ennätät.

Paista rintaleikkeet öljyssä tai voissa, esimerkiksi avokadoöljyssä, mielellään valurautapannussa ja keskikorkealla lämmöllä. Laita suolaa ja pippuria myllystä suoraan lihaan, molemmille puolille. Käännä leikkeet kolmisen minuutin päästä. Lorauta lopuksi loraus kermaa pannuun ja laita kansi päälle.

Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi ja paista ne öljyssä tai voissa eri pannussa, tai kattilassa, miedolla lämmöllä. Lisää viiden minuutin päästä tomaatit lohkoina. Anna paistua vielä hetki. Kesäkurpitsat on tarkoitus olla vähän kovia vielä. Lisää hieman suolaa ja pippuria, ja halutessasi lempiyrttisi, esimerkiksi persilja tai basilika.

Valmista!

Kanan rintaleike, kesäkurpitsat ja tomaatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *