Kevään kokkauskurssit: kombucha-workshopit!

(päivitetty 19.5.2019) Ilmoittaudu kokkauskursseille tai muille kursseille sähköpostitse, katso osoite sivun alaosassa. Huomaa aikaisen ilmoittautujan etu. Ja jos ilmoittaudut ja maksat kerralla useasta kurssista, saat 20 % alennusta koko summasta.

Kokkauskurssit Espoossa, loppukevään 2019 kurssiaikataulu ja hinnasto:

 • Kombucha-workshop ti 16.4.2019 klo 17.30-19.30 (TÄYNNÄ))
 • Kombucha-workshop UUSINTA ke 8.5.2019 klo 17.30-19.30 (TÄYNNÄ)
 • Kombucha-workshop UUSINTA ma 3.6.2019 klo 17.30-19.30, hinta 40 e (VAIN 2 VAPAATA PAIKKAA)

Kurssien Facebook-tapahtumat (Huom. ei sitovaa ilmoittautumista Facebookin kautta, käytä lomaketta tai sähköpostia!): https://www.facebook.com/pg/tosiruoka/events/?ref=page_internal

Kokkauskurssit, tarkemmat kuvaukset:

Kombucha-workshop

Oletko jo maistanut kombuchaa? Se on fermentoitu juoma, jonka pohjana on vihreä tai musta tee. Se tehdään eräänlaisen bakteeri- ja hiivaviljelmän avulla, jota kutsutaan Scobyksi. Kombuchan käymiseen tarvitaan sokeria, ja kombuchaa voi maustaa monella tavalla. Tule tekemään oma kombuchasi. Ota mukaan 2-3 litran kokoinen lasipurkki ja puhdas keittiöpyyhe, jos sinulla sellaiset on, tai kerro etukäteen jos haluat ostaa ne minulta (6+2 e), ja loput tarvittavat saat kurssilla.

kombucha workshop

Muutama kommentti kursseilta:

“Ihana miljöö ja pieni, kodikas ryhmä. Paljon kivempi kuin suurkeittiössä.” -kurssiosallistuja
“Olet helposti lähestyttävä ihminen ja kurssista jää kiva fiiis. Sellainen fiilis, että teet työtä täydellä sydämellä” -kurssiosallistuja
“Olit hyvin suunnitellut etukäteen kaiken. Aika riitti, mahduimme hyvin keittiöösi, työsuunnitelma oli hyvä ja ruoat maistuvia. Ihanaa, että olit suunnitellut lapsille myös aistiharjoituksen.”
-kurssiosallistuja
“Det var fin kurs och god stämning igår.” -kursdeltagare

Yleistä kokkauskursseista

 • Kursseilla saa aina ruokaohjeet mukaan paperikopioina ja halutessaan myös tiedostona. Ruokaohjeet saa halutessaan myös ruotsiksi.
 • Essuja on kurssipaikalla.
 • Illan kuluessa siistimme myös paikat ja tiskaamme, ja sitten tietysti nautimme yhdessä illan aikaansaannoksista yhteisessä pöydässä.
 • Kokkauskursseilla ei käytetä gluteenipitoisia raaka-aineita eikä valkoista sokeria (poikkeuksena kombucha-workshop, jossa käytetään sokeria!).
 • Kerro ilmoittautuessasi myös mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet.
 • Yhdelle kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa. Mummi-lapsi -kurssi on poikkeus – siihen otetaan noin viisi aikuinen-lapsi -paria. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään noin viikko etukäteen.
 • Lasku lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on 7 päivää ennen kurssipäivää. Laskutuksen jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssihinnasta, ja alle 3 vuorokautta ennen kurssia tehtävistä peruutuksista 100% kurssihinnasta. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kokkauskurssit Espoo Villa Elinelund

Osoite on Soukanniemi 6b. Perille pääsee bussilinjalla 143 (Matinkylästä, laituri 4), ja autopaikkoja löytyy pihalta. Kartan ja julkisen liikenteen yhteydet näet tarkemmin tästä: Ota yhteyttä. Tosiruoka järjestää myös vastaavia kursseja yrityksille, lue lisää: Kokkauskurssit.

Ilmoittaudu:

Laita meili otsikolla Kokkauskurssi nina@tosiruoka.fi ja kerro mille kurssille haluat ja samalla mahdolliset ruokarajoituksesi!

 

Kevään kokkauskurssit: kombucha-workshopit!

3 thoughts on “Kevään kokkauskurssit: kombucha-workshopit!

 • 01/04/2019 at 07:10
  Permalink

  Hei.
  Haluaisin ilmoittautua kombucha valmistus kurssille, mutta en ole varma tuliko äskeinen lähetyksenä perille?

  Reply
  • 01/04/2019 at 07:35
   Permalink

   Mia, homma on hoidossa! t. Nina Westerback

 • 01/04/2019 at 13:12
  Permalink

  Minulla olisi aivan sama kysymys kuin Mialla! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *