Hoitavaa hengitystä ja ravintoa Espoon Soukanniemessä (kurssi siirretty eteenpäin)

Päivitys 14.11.2017: HUOM! Kurssi on siirtynyt eteenpäin liian pienen osallistujamäärän takia. Ilmoita kiinnostuksesi seuraavasta kurssista Ninalle tai Marketalle!

Lauantaina 18.11.2018 pidämme Marketta Mannisen kanssa hyvinvoinnin koulutuspäivän Espoossa, Soukanniemessä, klo 10.30 – 17.00. Lämpimästi tervetuloa parantamaan hengitystäsi!

Koulutuspäivä sisältää Hoitava Hengitys -ohjaaja Marketta Mannisen pitämän Hoitava Hengitys Lyhytkurssin sekä Lisensoitu ravintoneuvoja Nina Westerbackin pitämän ravintoluennon. Ravintoluento keskittyy erityisesti hengitystieoireita ja allergioita lievittävään ruokavalioon.

Luentojen välissä nautimme Ninan valmistaman maidottoman ja vehnättömän, luomuvoittoisen kasvislounaan sekä iltapäivällä pientä purtavaa kahvi- ja teetarjoilun yhteydessä.

Hoitava hengitys ja ravinto

Hengityskurssi koostuu teoriaosuudesta sekä käytännön hengitysharjoituksista. Osallistujat ovat olleet hämmästyneitä, kuinka heidän lukuisat oireensa saavat vihdoin selityksen. Esimerkiksi nopea hengästyminen ei kerrokaan pelkästään huonosta kunnosta ja että krooniseksi luultu nenän tukkoisuus ei välttämättä olekaan pysyvää. Yleisimmät vaikutukset, mitä kurssilaiset ovat kokeneet pian harjoitusten aloittamisen jälkeen ovat mm. kuorsauksen väheneminen tai loppuminen, unenlaadun paraneminen, virkeyden lisääntyminen, mielen rauhoittuminen, hengästymisen vähentyminen sekä tukkoisuuden ja hengitysoireiden väheneminen. Pidemmän ajan harjoittelun tuloksena on mahdollista saada helpotusta myös hankalampiin hengitysoireisiin, kuten astmaan, allergioihin sekä uniapneaan.

Kurssipaikkamme on ravintoneuvoja Nina Westerbackin koti idyllisessä miljöössä luonnon keskellä. Osoite on Soukanniemi 6 b, Espoo. Parkkipaikkoja löytyy pihasta ja myös bussiyhteydet ovat toimivat.

Osallistumismaksu on 175 e. Varausmaksu on 50 e, josta lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen. Loppumaksu maksetaan paikan päällä joko käteisellä tai kortilla. Varausmaksu palautetaan, mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Ilmoittautumiset

Hoitava Hengitys -verkkosivuilla olevalla lomakkeella http://www.hoitavahengitys.fi/tulevat-kurssit-seminaarit-2/ tai sähköpostitse: marketta@hoitoraide.fi, tai puhelimitse 044-0703099 viimeistään 13.11.2017. Lisätietoja ravintoluennosta sekä kurssipaikasta sähköpostitse nina@tosiruoka.fi

Lue lisää kurssiesitteestä: Hoitavaa hengitystä ja ravintoa (PDF) tai tapahtuman Facebook-sivulta.

Hoitavaa hengitystä ja ravintoa Espoon Soukanniemessä (kurssi siirretty eteenpäin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *