Catering, kasvisruoka

Tosiruoka tarjoaa cateringpalveluita kasvisruokaan painottuen pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa terveystietoisille maksimissaan noin 20 hengen porukoille, jotka arvostavat sesonkipainotteisia, luomuvoittoisia kasvisruokia, jossa kaikki tehdään alusta asti.

Catering kasvisruoka

Käytän ruoissani paljon erilaisia kasviksia, painottuen kotimaisiin sesonkikasviksiin. Myös palkokasveja on runsaasti, jotta ruoista tulevat mahdollisimman täyttäviä ja proteiineja on runsaasti kaikkien tarpeisiin. Menyyssäni läytyy sekä patoja, keittoja, kasvispihvejä että salaatteja ja tietysti herkullisia jälkiruokia, smootheja, raakapuuroja ja lämpimiä puuroja.

Kaikki ruoat saa gluteenittomana ja muita mahdollisia rajoitteita noudattaen. Valkoista sokeria ja vehnäjauhoja en käytä missään ruoassa. Vegaaninen ruokavalio ja raakaravinto onnistuvat myös.

Catering kasvisruokaan painottuen on haasteellista ja vaatii sekä käytännön että ravintopuolen osaamista. Kokemusta löytyy muun muassa kahden retriitin ruoista, sisältäen lounaiden ja illallisten lisäksi myös aamiaiset, välipalat ja iltapalat, sekä erilaisista juhlista ja kokoustarjoiluista.

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä