Blogi

Tee oma luuliemi

Tee oma luuliemi

Talviajan ehdoton juttu on luuliemi. Itselläni on joka viikonloppu jotain luuta kiehumassa. Liemikuutiot saivat potkut keittiöstäni jo yli kymmenen vuotta sitten. En tarvitse mitään feikkimakuja omaan ruokaani, vaan maut tulevat aidosta ruoasta. Luuliemen tekemiseen voi kulua ajankäytöstäni muutamasta minuutista korkeintaan

Päivitetty: Avoimet kokkauskurssit Espoossa!

Päivitetty: Avoimet kokkauskurssit Espoossa!

Päivitetty 15.4.2018: paikkojen määrät. Kts alla. Olen haaveillut tästä niin kauan, ja vihdoin se on mahdollista – kodikkaat kokkauskurssit Espoossa! Jo tänä keväänä voit tulla kokkauskurssille Espooseen, minun kotiini! Tämän kevään aiheita ovat raakaruoka, raakakakut, raakapuurot ja -vanukkaat, helppo kasvisruoka