Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Ravintoneuvonnassani olen oppinut, että monet asiakkaat kärsivät stressistä, unettomuudesta ja erilaisista jännityksistä. Opiskelin ayurvedahoitoa MarmaPointin koulutuksessa Frantsilassa vuonna 2012. Vuodesta 2013 lähtien olen tehnyt hoitoja. Ayurvedahoitajana käytän myös ayurvedan periaatteita ravintoneuvonnassa.

Lihasjännitykset voivat vaikeuttaa pään alueen verenkiertoa, jolloin aivojen hapensaanti vähenee ja energiavirtaukset heikkenevät. Tästä, sekä liiallisesta stressistä, voi aiheutua päänsärkyä ja migreeniä, sekä uupumusta, univaikeuksia, levottomuutta ja hermostuneisuutta. Ayurvedinen pää- ja kasvohoito, eli päähieronta ja kasvohieronta, voi auttaa näihin vaivoihin.

Ayurvedinen pää- ja kasvohierontaAyurvedinen pää- ja kasvohoito avaa lihasjännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä, hoitaa päänahkaa, aktivoi hermojärjestelmää ja kehon energiavirtauksia, rauhoittaa mieltä ja rentouttaa syvästi.

Hoito kestää noin tunnin. Asiakas istuu aluksi tuolilla ylävartalo riisuttuna pyyhkeeseen kiedottuna. Hoito aloitetaan energiakanavien avaamisella, jolloin käsitellään päälaki, kämmenet ja jalkapohjat. Seuraavaksi hierotaan pää, niska ja selkärangan alue. Tämän jälkeen asiakas menee selinmakuulle lämpimän huovan alle, jolloin hierotaan kasvojen ja pään aluetta ja marmapisteitä rentouttavalla tavalla pehmein liikkein. Hoidossa käytetään Frantsilan rentouttavaa shirodaraöljyä. Hoito muistuttaa intialaista päähierontaa mutta painopiste on enemmän kasvoissa ja hoito on hellävaraisempaa.

Teen ayurvedahoitoja Espoossa pääsääntöisesti päiväaikaan noin klo 9-15 omassa kodissani (katso Ota yhteyttä).

Hinnat kodissani Espoossa:
55 min / 45 e
3 x 55 min / 125 e
5 x 55 min / 205 e
(kaikkiin hintoihin sisältyy 24 % alv) (hinnat voimassa 31.12.2021 asti)

Teen myös puolen tunnin hoitoja paikan päällä ryhmille siten, että kaikki ajat ovat peräkkäin.

Myös lahjakortit!

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Ohjeita:

  • Päähieronta tehdään öljyllä, joten tukkasi ei todennäköisesti ole edustuskelpoinen hoidon jälkeen, vaan shampoopesun tarpeessa. Myös kasvoihin, niskaan, hartioihin ja selkään käytetään hoitoöljyä. Eli älä tule hiukset vastapestyinä tai meikattuna.
  • Hoidon ajaksi riisutaan vyötärön seudusta ylöspäin, myös kaula- ja korvakorut, ja etuvartalon etuosa puetaan pyyhkeeseen.
  • Ensimmäisellä käyntikerralla varataan hetki ylimääräistä aikaa, jolloin käymme läpi mahdolliset erityistarpeet ja hoidon kulku.
  • Sarjakortit on maksettava viimeistään ennen sarjan kolmatta hoitoa, ne on käytettävä 6 kuukauden sisällä ja ne ovat henkilökohtaisia.
  • Ilmoita ajanvarauksen yhteydessä jos olet raskaana (otan vastaan vain raskauden loppuvaiheessa ja hoito on silloin lyhyempi) tai sinulla on diagnostisoituja sairauksia.
  • Mahdolliset peruutukset pyytäisin mahdollisimman ajoissa, jotta joku toinen voi saada ajan, viimeistään edellisenä päivänä tai aamulla klo 8 mennessä. Viime hetken peruutuksista saatetaan veloittaa puolet hinnasta.
  • Maksu käteisellä tasarahalla tai laskulla.
  • Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.

Oli muuten melko ihanaa. Ja samalla hiukset sai ihanan öljykäsittelyn. Rentoutunut olo! Kiitos, Nina. – Asiakkaana nainen, 39 v, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *